DÜZCE / AKÇAKOCA - Hamiyet Sevil Ortaokulu

Mrt

Düzce Valimiz Sayın Cevdet Atay ve Akçakoca Kaymakamımız Mustafa Can okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

İncelemelerde bulunarak öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle hasbihal etmişlerdir.

KARİYER GÜNLERİ'NDE OKULUMUZ DUAYEN ÖĞRETMENLERİNDEN YAŞAR GÜÇLÜ'YÜ KONUK ETTİK

Şbt

İKİNCİ DÖNEM İÇİN HAZIRLANAN DERS PROGRAMLARIMIZA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Şbt

ESKİ MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ SAYIN MEHMET GÜVEN AKÇAKOCA MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜR YARDIMCILIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA EDİP TEKRAR OKULUMUZA MATEMATİK ÖĞRETMENİ OLARAK ATANDI. KENDİSİNE BAŞARILAR DİLERİZ.

May

Okulumuzda ilki düzenlenen TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI büyük ilgi gördü.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çeşitli branşlardan 20 projeyi fuarı ziyaret edenlere tanıttılar.İlçemiz okullarından idarecilerin ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer EZER´in de katıldığı etkinliğimizde görev alan öğrenci,öğretmen ve proje koordinatörü Melek TÜR´e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Rehberlik öğretmenimizi Cihan ÇALIŞKAN´IN okulumuz bünyesinde verdiği Anne-Baba eğitimleri sonucunda sertifikalarını almaya hak kazanan velilerimize belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer EZER,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan YALILI ve Okul Müdürü´müz Kadir ARSLAN verdi.Kendilerini tebrik ediyoruz.

May

23 Nisan kutlamaları kapsamında 3/B sınıfından öğrencilerimiz Esma Cemre ALKAN ve Hasan Efe DEGE İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundular.Yarının büyükleri olan çocukların bayramı kutlu olsun.