T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / AKÇAKOCA - Hamiyet Sevil Ortaokulu

KARİYER GÜNLERİ'NDE OKULUMUZ DUAYEN ÖĞRETMENLERİNDEN YAŞAR GÜÇLÜ'YÜ KONUK ETTİK

KARİYER GÜNLERİ'NDE OKULUMUZ DUAYEN ÖĞRETMENLERİNDEN YAŞAR GÜÇLÜ'YÜ KONUK ETTİK

13-12-202113-12-202113-12-2021

 

Bu haftaki konuğumuz bizlere öğretmenlik mesleğini anlatacak olan okulumuzun duayen öğretmeni Yaşar Güçlü oldu.

Öğrencilerimizin sınava hazırlanma sürecinde yalnızca akademik olarak değil kişisel ve sosyal açıdan da kendilerini geliştirmelerini amaçlıyor ve bu doğrultuda kendilerini tanımaları, yeteneklerini keşfetmeleri ve farkındalıklarını ortaya çıkarmaları konusunda pek çok çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizi mesleki anlamda alanında uzman kişilerle buluşturduğumuz kariyer günleri ile onların meslekleri tanımalarını ve mesleki yönelimlerini tespit etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimizi onlarla aynı süreçlerden geçmiş, aynı duyguları paylaşmış ve başarıya ulaşmış kişilerle bir araya getirmenin motivasyonlarını arttırmada çok olumlu sonuçlar verdiğini gözlemledik.

Bu bağlamda Hamiyet Sevil Ortaokulu olarak Kariyer Günleri'ni okulumuzda geçen sene başlattık. Birçok farklı mesleklerden misafirlerimizle online olarak konferanslar yaptık. 2021-2022 eğitim öğretim yılında da yine öğrencilerimizle elimizden geldiğince farklı meslek gruplarından çok özel misafirlerimizi ağırlamaya çalışacağız. 

 

 Bizlere öğretmenlik mesleğini anlatan okulumuzun duayen öğretmeni Yaşar Güçlü' ye katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.12.2021 - Güncelleme: 20.02.2023 15:04 - Görüntülenme: 241
  Beğen | 1  kişi beğendi